Potrebujeme:
- 1 pohár pohánkovej múky
- 1 pohár domáceho kokosového mlieka z Chufamixu
- 1 vajce
- stévia/1 PL cukru
- 1 ČL sódy bikarbóny
- 1 ČL škorice
Príprava:
V miske všetko dobre zmiešajte a cesto nechajte chvíľu postáť. Panvicu nechajte rozohriať na miernom ohni, dajte na ňu trošku mastidla (kokosový tuk, maslo, olej) a opekajte palacinky. Servírujte ich so svojou obľúbenou plnkou.
- kokosovú drť, čo zostane z prípravy kokosového mlieka, môžete použiť ako toping na palacinky. Stačí do nej primiešať škoricu a kokosový cukor.
- jahodovú polevu ľahko získate rozmixovaním jahôd v mixéri. Dá sa aj zamraziť na horšie časy.